Pr. 3. januar 2018 er LEI’er obligatoriske for alle virksomheder, der ønsker at fortsætte med handel af værdipapirer.

Fortrolighedspolitik

Valid from 04 March 2019

Introduktion

DanmarkLEI er tilknyttet Baltic LEI OÜ, der er registreret i Estland og opererer som en LEI Registreringsagent i Nord- og Sydeuropa. Vi opererer i Danmark under varemærket DanmarkLEI.

Baltic LEI OÜ (herefter “BLEI”) behandler og anvender kundedata baseret på politikken beskrevet i dette dokument. Hvis kunden accepterer denne politik, vil han / hun lave et mærke i det respektive felt, inden de sender ansøgningen om en Legal Entity Identifier. Ved at markere denne boks i overensstemmelse hermed giver kunden tilladelse til at BLEI bruger hans / hendes data til alle de processer og aktiviteter, der er forbundet med at opnå et LEI-nummer.

1. Indsamling af kundedata

1.1. Indsamling af kundedata finder sted på DanmarkLEIs hjemmeside www.danmarklei.dk, når kunden gennemfører ansøgningen og bestiller en LEI for hans / hendes firma, eller når kunden søger om fornyelse af deres LEI. Efter at have modtaget ansøgningen, kan BLEI anmode om yderligere oplysninger via e-mail eller telefon, hvis det kræves. BLEI kan også anmode om relevant information fra det lokale firmaregister.

1.2. BLEI indsamler kun data, der kræves for at ansøge om et LEI-nummer, en LEI-fornyelse eller enhver anden aktivitet, der er forbundet med en LEI fra kunden.

1.3. De data, der kræves fra kunden, indeholder firma navn, registreringsnummer, juridisk adresse, adresse på virksomhedens hovedkontor (hvis det adskiller sig fra den juridiske adresse), moderselskabsoplysninger (hvis selskabet har et moderselskab, der har konsolideret regnskab) Navn og efternavn på repræsentanten, e-mailadressen og et kontakt-telefonnummer.

2. Behandling og videresendelse af kundedata

2.1. BLEI behandler klientens data ved hjælp af moderne databehandlingssoftware. Målet er at ændre klientens data til et format, der accepteres af GLEIF akkrediterede LOU’er.

2.2. BLEI overfører kun kundedata til GLEIF akkrediterede LOU’er for at opnå en LEI. LOU er lovligt forpligtet til at bevare og beskytte de data, de modtager.

3. Kunde databeskyttelse og fastholdelse

3.1. BLEI overfører ikke kundedata til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for, at gennemføre en LEI-relateret aktivitet.

3.2. Kundedata lagres i BLEIs virtuelle servere, så vi kan levere LEI-fornyelsesoplysninger til kunderne rettidigt.

4. Opdatering af kundedata

4.1. Kunden er eneansvarlig for de data, der er indsendt på vegne af selskabet (til og fra BLEI). Det er kundens ansvar at informere BLEI om eventuelle ændringer eller opdateringer.

4.2. BLEI er ikke ansvarlig for eventuelle skader, der kan skyldes forkerte data.

Top